divendres, 25 de setembre del 2015

PEDRES DE BENVINGUDA A P3

Els nens i nenes de P3 comencen una nova etapa a l'escola. Aquest nou camí, que desitgem que sigui molt feliç, el farem conjuntament els infants, mestres i pares i mares. Per simbolitzar aquest propòsit, vam decidir fer una petita obra d'art col.lectiva. El dia de la reunió de pares vam proposar que cada un agafés una pedra que van tenir a les mans durant tota la reunió (hi van jugar, la van tocar, sentir...) i al final els vam demanar que hi escrivissin una paraula que els suggerís el seu fill o filla. Al cap d'uns dies, amb els nens i nenes dels gossos i els gats vam pintar un fons amb les mans.
Després els vam llegir les paraules i vam enganxar les pedres. Tots intentaven endevinar quina era la seva. Mireu que preciosos ens han quedat els dos quadres!!!
Classe dels gossos:AMOR, ALEGRIA, OBSERVADORA, EINES, JOCS, AMOR, GENIAL, ALEGRIA, CARINYOSA, ALEGRE, FELIÇ, ALEGRIA, ESMOLET, EL MEU CROSTÓ DE PA, BITXO, SECRETÀRIA, PALLASSO, CIGRONET.
Classe dels gats:AMOR, LA MEVA ALEGRIETA, CARINYÓS, AMOR, IL.LUSIÓ, ALEGRIA, MITOJE, AMOR, COR, ALEGRIA, PRINCESA, TRASTET, TREMENDA, DOLÇA, PETONS, T'ESTIMO, FOC
PD La idea del projecte està extreta de http://eideducacioinfantil.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada