divendres, 29 d’abril del 2016

A P-3 TREBALLEM MIRÓ

Aquesta setmana els nens i nenes de p-3 hem començat a treballar JOAN MIRÓ. Hem conegut una mica la seva vida, algunes de les seves obres i algunes característiques distintives del seu treball (quins colors feia servir, formes que trobem en les seves produccions...). Després vam triar dues de les seves pintures i les vam reproduir utilitzant la tècnica del trencadís. Ens va costar una mica però ens van quedar molt bé i n'estem molt satisfets. Els hem penjat al passadís de P3. Tenim moltes ganes de seguir coneixent aquest gran artista.

SANT JORDI A P3

La setmana passada vam celebrar Sant Jordi a l'escola. Vam fer un munt d'activitats. L'escola estava decorada amb un drac molt gran que vam fer entre tots. El divendres vam venir disfressats de dracs, cavallers i princeses i els nens de primer ens van representar la Llegenda de Sant Jordi. Després els de cinquè ens van venir a explicar contes i a la tarda vam anar a recollir els premis dels Jocs Florals. Aquest any el tema era les Paraules d'amor i nosaltres vam fer un llibre molt maco amb dibuixos que explicaven a qui estimem i perquè. El jurat ens va regalar un llibre i una flor a cada classe. Mireu que bé que ens ho vam passar.

dijous, 28 d’abril del 2016

EI A TEATRE A TORELLÓ

El proper dimecres 4 de maig assistirem a l'espectacle de dansa Bombolles de Paper al auditori-teatre Cirvianum de Torelló. És un espectacle de dansa, música i interacció multimedia a càrrec de la companyia Mucab Dansa.
Sortirem de l'escola a les 10h de matí i tornarem aproximadament a 3/4 d'1h. Els alumnes que no són usuaris del servei de menjador els podreu recollir a la porta d'entrada de la Plaça Roviretes


Sant Jordi a P5

divendres, 22 d’abril del 2016

dimarts, 19 d’abril del 2016

TEATRE P4 - LES PAPALLONES

Els nens i nens de P4 hem representat un conte de primavera: Les Papallones. Cada nen o nena s'ha fet el collaret corresponent a l'animal que ha escenificat en el conte. Ens han vingut a veure tots els alumnes d'educació infantil.

dilluns, 18 d’abril del 2016

SANT JORDI

El proper divendres 22 d'abril  celebrarem St. Jordi a l'escola. El matí els companys de segon ens representaran la Llegenda de St. Jordi i més tard els companys de 5è ens explicaran el conte que més els agradava de petits.
A la tarda anirem tots junts a Can Dachs a recollir els premis dels Jocs Florals. Enguany dins la modalitat de narrativa el Lema era Paraules d'amor.
Tothom qui vulgui, pot venir disfressat amb algun detall de la Llegenda. Penseu que tot allò que es porta a les mans: espases, escuts, etc.a la tarda es quedarà a l'escola.

 Per decorar la biblioteca i seguint el fil de la temàtica dels Jocs Florals us demanaríem que ens féssiu arribar el més aviat possible, una foto en format paper, de la mida de mig foli (20/15cm), dels vostres fills/filles. On es vegi el nen/a amb un familiar, amic, animal o joguina que titularem Moments d'Amor.

 

divendres, 15 d’abril del 2016

SORTIDA P4 A BARCELONA

El proper dijous 21 d'abril, els nens i nenes de P4, anirem d'excursió al Museu Blau de Barcelona.
Farem l'activitat "Toquem plegats ".
Cal portar esmorzar, beguda i dinar. Als usuaris de menjador se'ls oferirà pic-nic.
Sortirem de l'escola a 1/4 de 10 i tornarem aproximadament a 2/4 de 5h.

dilluns, 11 d’abril del 2016

LES COLÒNIES DE P5

El passat dijous i divendres, els nens i nenes de P5 vam anar de colònies. Va ser una gran experiència on vam aprendre moltes coses i, sobretot, ens ho vam passar molt bé

dimarts, 5 d’abril del 2016

COLÒNIES P5

Els propers dijous i divendres 7-8 d'abril, els alumnes de P5, anirem de colònies a St. Pere de Torelló.
Treballarem el riu, el seu entorn i el molí fariner, com a preludi del projecte dels oficis que farem tornant.
Tot i que no s'espera massa bon temps les farem igualment doncs el més divertit és passar una nit junts amb les llanternes.