dijous, 28 de maig del 2015

ELS DE P4 HEM ANAT AL COSMOCAIXA

Hem anat al CosmoCaixa, hem jugat i visitat el bosc inundat i hem fet l'activitat del Clik. Hem pogut tocar i jugar tot el què ens agradava, ha estat molt divertit. També hem anat per les escales mecàniques i l'ascensor.
Ens agrada el CosmoCaixa!

Les mones i els elefants

dijous, 21 de maig del 2015

SORTIDA P4 COSMOCAIXA BARCELONA


El proper dimecres dia 27 de maig els alumnes de P4 anirem a Barcelona, al Cosmocaixa.
Farem la visita al museu i l’activitat Clik
Degut a que una de les activitats la tenim a les 3h de la tarda, l’hora prevista de tornada és entre ¾ de 6 i les 6h ( per l’entrada principal).
Recordeu que cal portar esmorzar, dinar i beguda.

Les tutores

dilluns, 18 de maig del 2015

ESPECTACLE DE FINAL DE CURS

Benvolgudes famílies;
El proper dimecres 10 de juny per la tarda, els nens i nenes d'Educació Infantil farem un petit espectacle on volem mostrar part de la feina realitzada durant el curs. Per això us convoquem a dos quarts de quatre de la tarda al gimnàs de l'escola. Caldrà entrar per la porta principal de la Plaça Roviretes. Esperem que gaudiu de la representació que hem preparat tots plegats amb molta il.lusió.

dimecres, 13 de maig del 2015

P5 MOLLÓ PARC

Dilluns, els nens i nenes de P5, vam anar a Molló Parc. Va ser un dia genial on vam poder veure molts animals que viuen al Pirineu i aprendre coses molt interessants.

P-3 :HEM ANAT A SANT JORDI DE PUIGSESLLOSES

Ahir els nens i nenes de p-3 dins la Setmana Verdaguer vam fer l'excursió a peu fins a Sant Jordi.

dimarts, 12 de maig del 2015

POEMES DE COR

El proper divendres 15 de maig tots els alumnes de l’escola recitaran poemes de Verdaguer a diferents indrets de Folgueroles. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 recitaran dues vegades el seu poema a les grades del pati gran: 
         - Mati: 1/4 de 10 
        - Tarda: 1/4 de 5 

Per aquell dia cal que tots els alumnes vinguin vestits amb texans i una samarreta llisa del color que vulgueu (si és possible sense dibuixos).

Us hi esperem a tots!

divendres, 8 de maig del 2015

TEATRE A CALLDETENES

El proper dimecres 13 de maig, els alumnes d'infantil,  anirem a l'auditori de Calldetenes, a veure l'espectacle de pallassos Minuts. A càrrec de Marcel Gros.
Sortirem de l'escola 1/4 de 10 i tornarem aproximadament a les 11h




P5 MOLLÓ PARC

El proper dilluns 11 de maig, els alumnes de P5 anirem a Molló Parc a observar la fauna salvatge en semi llibertat. Sortida emmarcada dins el projecte que treballem a l'aula sobre els animals autòctons
Sortirem de l'escola a 1/4 de 10 i tornarem aproximadament a 2/5 de 5 de la tarda.
Cal portar esmorzar, dinar i beguda. Roba i calçat còmode, gorra i  si ho creieu oportú i el temps ho aconsella protecció solar posada a casa.


dilluns, 4 de maig del 2015

TALLERS INTERCICLE

Aquest curs, seguint la iniciativa començada el curs passat, hem tornat a proposar un seguit de tallers setmanals en els que es barregen nens i nenes de P3, P4 i P5 per realitzar diverses activitats on aprenen a partir de la manipulació, l'experimentació i la interrelació amb els companys. Els vuit tallers proposats són: llum i foscor, joc simbòlic, experiments amb pintura, collarets, anglès, expressió corporal, fang i descoberta amb rampes. Cada dimarts a la tarda els nens de P5 van a buscar els components del seu grup de P4 i P3 i realitzen el taller que els hi toca. Actualment ja han passat per tots i estan fent una segona volta en la que, dins les mateixes propostes, es fan altres activitats. El contacte i interacció entre infants de diferents cursos és molt positiu i enriquidor tant pels grans com pels petits i aquest tipus d'organització permet uns aprenentatges molt significatius i motivadors per tots. Aquí en teniu una petita mostra.