dilluns, 31 de març del 2014

ELS DE P4 PLANTEM MADUIXES

Aquesta setmana estem treballant la primavera i per poder veure-la de més a prop li hem demanat a en Manel si podia venir a explicar-nos com havíem de plantar i cuidar un maduixer. En Manel ens ha dit que els hauríem de regar cada dia vigilant molt de no fer-li mal a les fulles. També ens ha dit que les poséssim al sol i d'aquí quatre dies començarem a veure que surtiran flors i de les flors hi sortirà la maduixa. Gràcies Manel per venir a ajudar-nos.

P4 - ANEM A LA PEIXETERIA

La setmana passada vam anar a veure com són i com es diuen els peixos que ens mengem. L'Eli, la peixetera, ens ho va explicar molt bé. Gràcies Eli.

divendres, 28 de març del 2014

EL MAR A P-3

Aquets dies els nens i nenes de p-3 hem treballat el mar i a la classe de plàstica vam fer aquest mural tant maco!! Cada nen va triar un dibuix per pintar i després poder enganxar al mar! Trobareu aquest mural exposat al costat de les classes de p-3

dilluns, 24 de març del 2014

CLUB ATLÈTIC VIC P5

El dimarts de la setmana passada, els nens i nenes de P5, vam anar al Club Atlètic Vic. Ens van ensenyar moltes coses i vam poder practicar 5 de les modalitats d'atletismes que existeixen: 30 metres lliures, salt de llargada, salt de tanques, llançament de vòrtex i relleus. Ens ho vam passar molt i molt bé!!!

divendres, 21 de març del 2014

PLANETARI DEL FONS MARÍ A P-3

Aquest matí a l'escola ha vingut un submarí,i hem conegut que hi ha als fons del mar a través d'un conte,hem entrat dins del submarí tots junts i hem vist tots els animals que poden haver dins del mar..mès tard hem acabat l'activitat amb jocs del fons marí..ha sigut un matí diferent i molt divertit!!!

SORTIDA P4 A ST. JULIÀ



Sortida de Primavera

Els alumnes de P4 el proper dijous 27 de març anirem a St. Julià a les 7 fonts.
Anem a jugar i observar la primavera.
Sortirem a les 9 i tornarem a aproximadament a 2/4  de 5h
Cal portar gorra, roba i calçat còmodes per caminar.
Cal portar esmorzar, dinar i beguda.
Als usuaris del servei de mejador se us oferirà pícnic.
Si ho creieu oportú i el temps ho aconsella poseu-los protecció solar a casa.

Les tutores de P4

diumenge, 16 de març del 2014

P4 visita la cuina de l'escola

En Joan ens va ensenyar la cuina de l'escola i quines eines i electrodomèstics fa servir per cuinar.

P4 - Tallers de cuina

Durant aquestes dues setmanes hem fet de cuiners i ens ho hem passat molt i molt bé. Hem provat coses que ens han agradat i d'altres que no. 1a sessió: Plàtans i madueixes ruixats amb xocolata negra.
2a sessió:canapés variats
3a sessió: pastís de patates amb tonyina i olives
4a sessió: pastís de xocolata amb galetes

Carnestoltes 2014 P4

Que guapos!!!!

Dimecres, cap decorat (P4)

El dimecres havíem de portar el cap decorat.

dimecres, 12 de març del 2014

SORTIDA AL CLUB ATLÈTIC VIC P5

Els alumnes de P5, el proper dimarts 18 de març, anirem a practicar les diferents modalitats de l'atletisme a les instal·lacions del Club Atlètic Vic. Sortirem de l'escola a les 9 del matí i tornarem aproximadament a 2/4 d'1h Cal portar gorra, roba i calçat esportiu. Cal portar esmorzar i força aigua. Si ho considreu oportú i el temps ho recomana podeu posar-los protecció solar. Les mestres de P5

divendres, 7 de març del 2014

ANEM A VEURE LA GINEBRA (P5)

El curs passat vam anar a casa l'Aniol Vilaregut a veure els seus cavalls i el seu pare ens va fer una exhibició de salts. Aquell dia, la Núria, la mare de l'Aniol, ens va explicar que l'euga Avellana estava prenyada. Doncs bé, la setmana passada ens va anunciar que l'Avellana havia tingut una preciosa pollina que li han posat de nom Ginebra. Aquest matí hem tornat a casa de l'Aniol i hem pogut comprovar que, efectivament, la Ginebra és molt maca. També hem pogut tocar en Cacauet, un bonic poni. Ens ha agradat molt! Gràcies Núria!

LA VELLA QUARESMA!!!!

Aquest matí ha arribat la Vella Quaresma a l'escola i ens ha deixat aquest missatge!! MIREU MIREU... Sóc la Vella Quaresma. La setmana passada vau celebrar el Carnestoltes i us ho vau passar molt bé saltant,cantant i ballant oi? Doncs ja s'ha acabat la gresca i la disbauxa. Ara cal treballar molt i ja no s'hi val divertir-se. Jo m'hi estaré 7 setmanes per vigilar que feu les coses bé. Cada divendres m'haureu de treure una cama perquè no m'entrebanqui al caminar. Porto un missatge a cada sabata, que ja he donat a les vostres mestres, amb una norma que haureu de complir. Els divendres comprovaré si ho heu fet bé i, si és així, el nas us pintaré. Quan hagin passat les set setmanes ja podreu preparar la mona de pasqua. Apa, porteu-vos bé i sigueu bons minyons. A REVEURE!!