divendres, 22 de novembre del 2013

EL TREN DE HOLANDA DE P-3!!!



Aquí teniu el ball que han fet els nens i nenes de p-3 aquest matí,ens ha sortit molt bé!!!

a

BICICLETADA A P5

Al llarg de tres setmanes hem estat treballant la bicicleta. La seva evolució al llarg del temps, el tipus de bicicletes actuals, com arreglar una roda punxada, etc. Però el que més ens ha agradat de tot ha estat la visita de dos pares a l'escola per explicar-nos moltes coses sobre les bicicletes i les normes de seguretat i de circulació. Mireu quins ciclistes estem fets!! Moltes gràcies Jordi Vila i Jordi García.
https://plus.google.com/113627484297805724259/posts/ThDckWGeGBp

dimarts, 12 de novembre del 2013

LA CASTANYADA A P4

Els de P4 ens disfressem de castanyers i castanyeres per celebrar la castanyada. Al matí hem passat per la castanyada vivent i la tarda hem menjat castanyes torrades que ens ha portat la castanyera.

divendres, 8 de novembre del 2013

LA CASTANYADA A P5

Com cada any, hem celebrat la Castanyada. Hem cantat i ballat cançons de la tardor i de la castanyada, hem anat a veure la representació dels nens i nenes de Cicle Inicial i a la tarda hem anat a menjar castanyes a la pista de l'escola tots junts. Per cert, també vam rebre la visita de la Maria Castanyera i el seu marit, en Jaume, que ens va torrar les castanyes.

https://plus.google.com/photos/113627484297805724259/albums/5943864592759036129

dijous, 7 de novembre del 2013

SORTIDA DE LA TARDOR A P-3 AMB ELS PROTAGONISTES,EN POL I LA BRUNA!!

Aquesta setmana han sigut protagonistes en Pol i la Bruna. La seva mare i el seu tiet ens han convidat a donar un volt amb autobús!! Hem anat fins a Sant Julià, a les Set fonts...i hem aprofitat per fer la sortida de la tardor..Hem vist fulles de tots colors, hem jugat als gronxadors, hem observat tots els canvis que passa a la tardor...Ha sigut un matí diferent i molt divertit!! Gràcies Montse i Joan per fer aquesta activitat amb nosaltres

dimecres, 6 de novembre del 2013

LA CASTANYADA A P-3

La setmana passada vam celebrar la castanyada amb tots els nens de l'escola. Al matí vam anar a veure tota la decoració de l'escola, la representació que van fer els nens de primària que ens va agradar molt, i a la tarda vam menjar castanyes al pati dels nens grans!! Eren boníssimes aquestes castanyes

SORTIDA TEATRE

El proper dimecres 13 de novembre, els alumnes d'Educació Infantil, anirem a l'auditori de Calldetenes a veure l'espectacle de titelles "la rateta que..." Sortirem de l'escola a 1/4 de 10h i tornarem aproximadament a les 11h. Esmorzarem en tornar de la representació. Us recordem que aquest curs les sortides es cobraran en dos rebuts. Per tant aquesta ja estarà inclosa en el pagament del proper rebut. Les mestres d'Educació infantil.