divendres, 26 d’abril del 2013

SANT JORDI A P5

Dimarts passat va ser Sant Jordi. És una festa que ens agrada molt a tots i totes i la vam celebrar amb moltes ganes i il.lusió. Vam anar a veure les parades de roses i llibres que hi havia pel poble, vam mirar i escoltar contes a la biblioteca, vam representar la llegenda i a la tarda vam anar a Can Dachs a recollir els premis dels Jocs Florals. Tot va ser molt maco...i feiem molt de goig amb els detalls i disfresses que vam portar. Visca Sant Jordi i els llibres!!!

ELS NENS DE P-3 PLANTEM ENCIAMS

Dilluns passat els nens i nenes de p-3 vam plantar enciams amb torratxes.Cada nen va plantar el seu i ara cada dia el secretari els tindrà que regar perquè es puguin fer grans!! Un cop siguin grans ens farem una bona amanida!!

dimecres, 24 d’abril del 2013

LA DIADA DE SANT JORDI A P4

Ahir va ser un dia molt especial per a tots nosaltres! Per celebrar sant Jordi vam explicar contes, vam anar a passejar pel poble a veure les parades de llibres i roses, vam anar a veure la biblioteca de l'escola, vam anar a Can Dachs a l'entrega dels premis dels Jocs Florals i, el que ens va agradar més, ens vam posar algun detall de princesa, cavaller, rosa o alguna peça de roba groga per celebrar tots junts un sant Jordi reivindicatiu!!

dimarts, 16 d’abril del 2013

MARINELAND

Aqui teniu totes les fotos dels vostres fills a Marineland,va ser una excursió fantàstica,ens ho vam passar molt bè. Vam veure l'espectacle d'ocells ,de dofins..fins i tot vam tenir temps de jugar al parc!!

dimecres, 3 d’abril del 2013

LA MONA A P-3

Aqui teniu totes les fotos de l'últim dia del segon trimestre.Vam celebrar la mona!!! era molt bona!!

dimarts, 2 d’abril del 2013

LA MONA A P4

Les mones i els elefants també vam fer la mona de pasqua i ens la vam menjar tots junts al pati!

MARINELAND

Pares i mares: De nou Marineland ens han tornat a canviar el dia que havíem reservat per anar a veure els dofins.I finalment hi anirem el dilluns dia 15 d'abril.Esperem que aquesta data sigui la definitiva.Perdoneu les molèsties.